tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Uspješno završena konferencija o fasadnim sistemima i ventilirajućim oblogama

11 godina s Vama!

Uspješno završena konferencija o fasadnim sistemima i ventilirajućim oblogama

Uspješno završena konferencija ''Sfera 2019:Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge''

Osma Međunarodna znanstveno stručna konferencija ''Sfera 2019:Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge'' okupila je više od 500 posjetitelja tijekom dva dana trajanja događaja. Gosti su imali priliku uživati u predavanjima regionalnih stručnjaka. Predstavljeni su neki od najboljih arhitektonskih dostignuća u regiji uz naglasak na ovojnicu objekata. Više od dvadeset kompanija podržalo je konferenciju, gdje su uz izlagačke štandove imali priliku predstaviti svoj asortiman i tehnološke mogućnosti za primjenu u praksi. Na jednom mjestu su se mogle dobiti sve neophodne informacije iz područja materijala za fasadne sisteme.

 

sfera_11 Uspješno završena konferencija o fasadnim sistemima i ventilirajućim oblogama

 

Cilj organizatora osim konferencijskog i edukativnog dijela bio je i posjetiteljima osigurati kvalitetan ambijent za održavanje poslovnih sastanaka i prezentacija, a sve u cilju unaprijeđenja poslovanja.

 

sfera_2 Uspješno završena konferencija o fasadnim sistemima i ventilirajućim oblogama

 

Sponzori ovogodišnje konferencije su: Sika BH, Knauf, RÖFIX, Terrasit Insulation, Krug d.o.o. i ROCKWOOL, dok su partneri i izlagači tvrtke: Baumit, Austrotherm, Eps Laštro, Tehnomarket, Bh Alumil, Valpaint, IGM Visoko, Knauf Insulation i Fibran, tvrtka Kompozitni materijali, te Metal Tehnologija, Mališić Home & Decor, BSP International, Bio Plus, te tvrtka Bis Tip sa brendom Lunos.

 

sfera_4 Uspješno završena konferencija o fasadnim sistemima i ventilirajućim oblogama

 

Konferencija je trajala dva dana, te pored predavanja sponzora i partnera, stručnjaka i profesora, drugog dana je održana i panel diskusija gdje se razvila zanimljiva i korisna interakcija, sa naglascima o zaključku konferencije i budućim koracima za poboljšanje rada u ovoj kategoriji proizvoda i tehnologija u sektoru građevinarstva.

 

sfera_6 Uspješno završena konferencija o fasadnim sistemima i ventilirajućim oblogama

 

Znanstveno stručne konferencije iz područja građevinarstva i arhitekture postale su tradicionalne i prepoznate u čitavoj regiji kao respektabilan događaj koji spaja struku i nauku.Organizator događaja je mostarska kompanija Sfera d.o.o. u suradnji sa Arhitektonskim fakultetom Sarajevo. Najavljena je i nova konferencija o temi otvora, a koja će se održati u ožujku 2020. godine.

 

sfera_7 Uspješno završena konferencija o fasadnim sistemima i ventilirajućim oblogama

 

sfera_8 Uspješno završena konferencija o fasadnim sistemima i ventilirajućim oblogama

 

sfera_9 Uspješno završena konferencija o fasadnim sistemima i ventilirajućim oblogama

 

sfera_5 Uspješno završena konferencija o fasadnim sistemima i ventilirajućim oblogama

 

sfera_3 Uspješno završena konferencija o fasadnim sistemima i ventilirajućim oblogama

 

sfera_14 Uspješno završena konferencija o fasadnim sistemima i ventilirajućim oblogama

 

sfera_13 Uspješno završena konferencija o fasadnim sistemima i ventilirajućim oblogama

 

sfera_1 Uspješno završena konferencija o fasadnim sistemima i ventilirajućim oblogama

 

Publisher:
gradimozadar.hr