tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Dani HKIG održavaju se u novom digitalnom izdanju
Dani HKIG održavaju se u novom digitalnom izdanju

Foto: HKIG
Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva po prvi puta u povijesti održat će se u online varijanti.

Hrvatska komora inženjera građevinarstva već u ovom trenutku sve svoje aktivnosti usmjerava prema održavanju online seminara, počevši sa godišnjim skupom, a koji se svih dosadašnjih godina tradicionalno održavao u hotelu Ambasador u Opatiji ispred više od 1000 sudionika.

 

Naime, po prvi će puta u 2020. ovaj stručni skup biti organiziran u online varijanti u periodu od 1.10. do 3.10.

 

Uvod je to i u sva buduća predavanja koja će se održavati u organizaciji HKIG, a koja će ići u obliku webinara.

 

Kako je u sklopu godišnjeg susreta do sada dodijeljivana i nagrada Kolos, tako će i ove godine dodjela nagrade biti jedini događaj koji će se odvijati u živo uz ograničen broj uzvanika.

 

Novost je i da su predstavnici Komore već sada donijeli odluku o tome na koji način će se od 2021. prikupljati obavezni bodovi stručnog usavršavanja

 

Naime, deset obaveznih bodova svi će članovi Komore moći odslušati putem besplatnih webinara. Na taj će način svi polaznici biti u ravnopravnom položaju bez obzira na mjesto stanovanja.

 

Osim obaveznih bodova moći će se naravno educirati i putem brojnih drugih stručnih skupova, a koji će pretežno biti besplatni, dok će se simbolično naplaćivati tek oni skupovi gdje bude potrebno snositi određene troškove (poput recimo plaćanja hostinga i slično).

Publisher:
gradimozadar.hr