tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 IZLOŽBA PRVOG ROĐENDANA Oris Kuća arhitekture

11 godina s Vama!

IZLOŽBA PRVOG ROĐENDANA Oris Kuća arhitekture

IZLOŽBA PRVOG ROĐENDANA Oris Kuća arhitekture
Foto:
Zagrebačka Oris Kuća Arhitekture mjesto je susreta i druženja, kreativnosti i dobrih vibracija; mjesto promocije arhitekture, dizajna, umjetnosti i kulture. Na više od 600 m2 atraktivnog prostora smještena je multimedijalna dvorana, kutak za čitatelje Forcimer, uredski prostor redakcije časopisa i portala Oris te klub restoran Voncimer.

Iako namijenjena primarno arhitektima, Oris Kuća arhitekture želi biti otvorena svima.

Izložba prvog rođendana Oris Kuće arhitekture idejno se nadovezuje na Izložbu prvu kojom su u siječnju 2015. godine otvorena vrata Kuće. Tom su prilikom pozvani renomirani inozemni i domaći arhitekti, prijatelji Orisa, da sudjeluju u finalnoj realizaciji i otvorenju ovog dugo iščekivanog multimedijalnog centra.

Stoga vas u petak 29. siječnja 2016. godine, u Oris Kući arhitekture (Kralja Držislava 3), a u sklopu manifestacije Noć muzeja, pozivamo na Izložbu prvog rođendana kojom će se javnosti ponovno predstaviti velik broj priznatih arhitekata koji su surađivali s Oris Kućom arhitekture.

Arhitekti će se predstaviti recentnim radovima u mediju vlastita odabira (video, fotografija, makete, skice itd.) te će na taj način zagrebačkoj publici pokazati čime su bili zaokupljeni posljednjih dvanaest mjeseci, u periodu u kojem su u Oris Kući arhitekture organizirane prve izložbe, predavanja, seminari i radionice.

Tom prigodom izdanja Oris biblioteke kao i stare brojeve časopisa Oris možete kupiti po povoljnijim cijenama.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a izložba će se moći razgledati do 13. 2. 2016. godine.  

Pridružite nam se u rođendanskom slavlju!

RADNO VRIJEME ORIS KUĆE ARHITEKTURE za vrijeme manifestacije Noć muzeja:

16:00 – 01:00


IZVOR/Udruženje hrvatskih arhitekata