tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Riješite namještaj za sjedenje u interijeru na originalan način.

11 godina s Vama!

Riješite namještaj za sjedenje u interijeru na originalan način.

Savjeti za udobno i dizajnersko sjedenje
I vi imate kod kuće za sjedenje samo kauč, fotelju i nekoliko stolica? A kako bi bilo unijeti malo lakoće u interijer i riješiti namještaj za sjedenje uz kap kreativnosti? Inspirirajte se savjetima za nesvakidašnja rješenja za ugodno sjedenje kod kuće.

Sjedenje svaki put malo drugačije – vreća za sjedenje će se prilagoditi

 
Vreću za sjedenje možete koristiti u dnevnoj, spavaćoj i dječjoj sobi. Zahvaljujući svom mekanom obliku, savršeno će se prilagoditi vašem omiljenom položaju za uspravno sjedenje i (polu)ležanje. Vreće za sjedenje s veselim motivima vrlo su popularne kod djece koja će si sama stvoriti svoje mjesto za sjedenje baš po svom ukusu.
Vreće za sjedenje imaju veliku nosivost, ali su lagane, tako da ih možete bez problema prenositi s mjesta na mjesto. Površina od sintetičke tkanine lako se briše i održava čistom. Vreće možete koristiti u zatvorenom, ali i na otvorenom na terasi ili u vrtu.

 
Dašak boho stila - viseća fotelja za ljuljanje


Volite li sunčane ljetne dane uz more provedene u visećoj mreži s knjigom u jednoj i koktelom u drugoj ruci? Unesite u kuću atmosferu godišnjeg odmora i nabavite si viseću fotelju za ljuljanje. Fotelju objesite ili direktno na strop (ako imate u prostoriji gredu, objesite je na nju, ako ne, dovoljno je pričvrstiti kuku u strop),
ili si nabavite fotelju za ljuljanje s postoljem. Originalni komad namještaja prikladniji je za veće prostore. Viseća fotelja za ljuljanje pogodna je za interijere s daškom boho i vintage stila, a savršeno će nadopuniti i moderni dnevni boravak ili dječju sobu.

 

zavesnehoupacikreslo2 Riješite namještaj za sjedenje u interijeru na originalan način.

 
Za ljubitelje čitanja - samo „ušak”

 
Nadstandardnu udobnost prilikom sjedenja nudi već generacijama popularni „ušak”. Mekana fotelja za relaksiranje svidjet će se ne samo strastvenim čitateljima, već i majkama tijekom dojenja ili ljubiteljima šivanja i pletenja.
Izaberite presvlake iz mnoštva uzoraka - za ovaj komad namještaja za sjedenje kao stvorena je patchwork tkanina, koja se igra s mnogo boja i uzoraka. Za još veću udobnost kupite si uz „ušak” i tabure, koji nakon uporabe možete jednostavno gurnuti pod fotelju, tako da ne zauzima dodatni prostor.

 
Za posjete i izležavanje - jastuci

 
Ono što definitivno ne bi trebalo nedostajati ni u jednom kućanstvu je dobra ponuda udobnih jastuka. Oni ne služe samo kao ukusni dodaci za interijer, već imaju i neprocjenjivu praktičnu funkciju. Jastuke možete postaviti i na pod dnevne sobe i koristiti ih kao dodatno mjesto za sjedenje - i ne samo kad dođu gosti.
Izmjenjivanje različitih vrsta sjedenja tijekom dana i na poslu spriječit će bolove u leđima i imati blagotvoran učinak na zdravlje kukova. Trudite se stoga češće mijenjati položaj i mjesto, gdje najčešće sjedite. Nabavite si i jastuk za meditaciju, koji je vrlo udoban čak i za normalno sjedenje na tlu.

 

Publisher:
gradimozadar.hr