tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Uloga zvuka u održivoj gradnji

11 godina s Vama!

Uloga zvuka u održivoj gradnji

Foto: ROCKWOOL Adriatic
Hrvatski savjet za zelenu gradnju priprema online simpozij

Uloga zvuka u održivoj gradnji, naziv je simpozija, koji će se održati 28. rujna 2021. godine, od 10:00 - 13:00 sati, putem platforme Zoom.

 

TEME SIMPOZIJA:

  • Zvučna izolacija
  • Zaštita od buke
  • Akustična ugodnost prostora

 

Program se vrednuje se u okviru Programa stručnog usavršavanja.

 

Usvajanjem certifikata zelene gradnje i sve većim naglaskom na akustiku u izgrađenom okolišu, stroži zahtjevi ispitivanja postaju nužnost za proizvođače da razlikuju svoje proizvode provjerom poboljšanih akustičkih svojstava.

 

Građevinska akustika bitan je dio procesa projektiranja, a poznavanjem akustičke teorije, terminologije i najboljih praksi ostvaruju se koraci prema određivanju usklađenih sustava i pružanju odgovarajućih performansi klijentima. Usklađivanjem prostorne geometrije, arhitekture, ugode i građevnih materijala s načelima zaštite od buke te kvalitete rada i odmora, akustika zgrade pruža zadovoljavajuće uvjete boravka u svakom zatvorenom prostoru.

 

Sudjelovanje na simpoziju je usmjereno primarno na stručnjake - arhitekte, projektante i inženjere, investitore, developere, građevinare, strojare, proizvođače građevinskog materijala te predstavnike energetskih tvrtki.

 

Sudjelovanje na simpoziju je besplatno, ali ga je potrebno potvrditi putem online prijavnice ovdje.