tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Archicad promotivna kampanja za kraj godine

11 godina s Vama!

Archicad promotivna kampanja za kraj godine

Archicad promotivna kampanja za prosinac 2021. godine
Ako pratite situaciju oko arhitektonsko-projektanskog softvera i regulative, očit je svjetski trend u kome BIM (Building Information Modelling) pristup projektiranju postaje gotovo pa globalni standard za predaju arhitektonskih projekata.

Kod nas je to skoro pa obavezan način rada ako radite na velikim hotelskim projektima sa stranim investitorima, susjedne zapadne države zakonski su regulirale predaju projekata u BIM-u, a čini se kako će u slijedećih par godina BIM postati obavezan za sve projekte od društvene važnosti u EU - drugim riječima, vremena je još malo, pa se čim prije treba odlučiti za alat kojim ćete opremiti svoj studio ili ured.
 
Na tržištu ćete naći nekoliko
softverskih alata, ali jednostavnošću primjene i pristupačnom cijenom najbolje se pozicionira Archicad, pionir BIM pristupa projektiranju, gdje umjesto crtanja u 2D-u modelirate virtualnu zgradu; intuitivno, efikasno i multidisciplinarno (jer BIM koriste i konstrukteri i strojari i mnogi drugi).
 
BIM proizvod godine – po 11. put zaredom
 
Popularnost Archicada potvrđuje osvajanje, po 11. put zaredom (!), nagrade „
BIM Product of the Year“ (BIM proizvod godine) na Construction Computing Awards, nagradi koju dodijeljuje vodeći britanski magazin posvećen digitalnim tehnologijama u izvedbi i projektiranju, Construction Computing. Poznatiji kao „The Hammers“, Construction Computing Awards nominiraju i za njih glasaju stručnjaci i profesionalci u projektiranju kako bi prepoznali inovativna rješenja i projekte koji se danas aktivno primjenjuju i koriste.
 
Archicad_promotivna_kampanja_za_prosinac Archicad promotivna kampanja za kraj godine
 
Noviteti u aktualnoj verziji, Archicad 25, fokusirani su na lakoću korištenja te su integrirane mnoge mogućnosti koje su tražili korisnici. Archicad vrlo uspješno povezuje projektantske timove u stvaranju impresivnih projekate - radeći u jednom softveru od idejne faze pa do izrade izvedbenog projekta. 
 
BIMx prezentacijski alat
 
Archicad nije jedini Graphisoftov softver koji je dobio nagradu: BIMx je također osvojio 1. mjesto u kategoriji „Mobile Technology of the Year“. BIMx-om spojite projektni ured i gradilište; za navigaciju koristite komande kao u video-igri. Ne može biti intuitivnije i jednostavnije. Pogotovo ako na jednom mjestu imate kompletan BIM model zgrade i svu projektnu dokumentaciju.
 
Uz dvije prestižne nagrade koje je osvojio Graphisoft, napredni korisnici Archicada i BIM legende u Velikoj Britaniji, Bond Bryan Digital, odnijeli su nagradu u kategoriji „BIM projekt godine“ za
Information Hub for Gen Zero. 
 
Posebna pogodnost 
 
Iskoristite priliku i NABAVITE trajnu licencu Archicad 25 -
BIM Product of the Year - povoljnije do 23.12.2021. godine!
 
Uz kupnju
trajne licence Archicad 25 i potpisivanje ugovora o održavanju u trajanju od 3 godine, besplatno dobijete prvu godinu održavanja, edukaciju i Twinmotion (softver za vizualizacije).
 
I to nije sve - dodatnih 5% popusta ostvaruju*:

- članovi Hrvatske komore arhitekata ili

- ukoliko niste član HKA, a odlučite se na 2 ili više licenci.
 
(*Popusti se ne zbrajaju.)
 
Više o promotivnoj kampanji Archicad na: https://www.3dart.hr/landing-page-archicad25promo