tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Električni roštilj Tefal za učinkovito i praktično pečenje

11 godina s Vama!

Električni roštilj Tefal za učinkovito i praktično pečenje

Električni roštilj Tefal CB6A08
Stigla nam je kasna i hladna jesen, a druženje oko roštilja neće nas više mamiti u prirodu. Kako bismo i zimi uživali u slasnim obrocima s roštilja pobrinula se tvrtka Tefal nudeći na tržištu novi električni roštilj s ravnom i grill pločom te staklenim poklopcem.

Na vratima nam je Božić a vremenske prognoze kažu da će uskoro pasti snijeg. To nas ipak neće spriječiti da se poslužimo roštiljem jer su nam odresci i kobasice s roštilja i dalje primamljive. 
 
 
 
Tefal električni roštilj
je poseban zahvaljujući njegovoj ploči za pečenje čije su 2/3 narebrene, a 1/3 ravna, može se kombinirati pečenje istovremeno na oba djela ploče ili možete izabrati koji dio ploče želite koristiti. Na neprianjajućoj ploči moguće je pripremati hranu bez ulja ili masnoća što znatno pridonosi boljem zdravlju.  
 
Elektricni_rostilj_Tefal_CB6A08 Električni roštilj Tefal za učinkovito i praktično pečenje
 
Električni roštilj Tefal CB6A08 ima poklopac od kaljenog stakla što vam omogućava da u slučaju ukoliko vas smeta širenje mirisa ili dima, roštilj možete pokriti, no pri tome imati uvid o tijeku pečenja kako vam se odresci ili neka druga hrana ne bi previše ispekli ili čak izgorjeli. 
 
 
 
Na električnom roštilju možete pripremiti sve vrste hrane zahvaljujući termostatu s pet razina temperature. Svojim visokim performansama i snagom od 2000 W dobit ćete sočne i dobro pečene komade hrane. Odlično pripremljeno m
eso, riba, jaja, povrće ili voće više vam neće predstavljati problem. 
 
Elektricni_rostilj_Tefal_CB6A08_2 Električni roštilj Tefal za učinkovito i praktično pečenje 
 
Jednostavno čišćenje zahvaljujući odvojivoj posudi za sokove i ploči koja se može prati u perilici, ovaj električni roštilj s poklopcem olakšat će vam pečenje i u vašem domu tijekom tmurnih i hladnih zimskih mjeseci. 
 
 
 
U
živajte u pripremanju hrane koristeći ovaj praktični električni roštilj. 
 
 
 
Električni roštilj TEFAL CB6A8
može se po povoljnoj cijeni kupiti u prodajnim centrima
METRO .