tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Specijalizirani sajmovi Biam i Zavarivanje i ove godine na Velesajmu

11 godina s Vama!

Specijalizirani sajmovi Biam i Zavarivanje i ove godine na Velesajmu

Međunarodni sajmovi- Biam i Zavarivanje
Na izložbenim prostorima Zagrebačkog velesajma u terminu od 26. do 29. travnja 2022. održavaju se sajmovi: BIAM-26. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata i ZAVARIVANJE– 29. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Ova dva sajma prvenstveno su orijentirani na primarne i sekundarne gospodarske djelatnosti.

 

Kao takvi su idealna prigoda za:

 

• predstavljanje i promociju novih tehnologija i sustava iz područja alatnih strojeva i alata, strojeva za obradu raznih materijala, zavarivanja, zavarenih konstrukcija, materijala, komponenti, automatizacije proizvodnje i procesa (robotika, software i inženjering), naprednih tehnologija, mjerne tehnike, kontrole kvalitete i antikorozivne zaštite

 

• okupljanje struke, izravni kontakt ponude i potražnje, te povezivanje proizvođača, distributera, poduzetnika i investitora industrijskog sektora,

 

• edukaciju, transfer tehnologije i stručno usavršavanje. 

 

Sajmovi_Biam_i_Zavarivanje Specijalizirani sajmovi Biam i Zavarivanje i ove godine na Velesajmu

 

Zanimanje za sudjelovanje na ovoj grupi sajmova, kako poslovnih posjetitelja tako i izlagača raste iz godine u godinu. S obzirom na iskazane najave za sudjelovanjem ove godine, očekujemo nastavak ovog trenda. Sajmovi su popraćeni posebnim interesom poslovne i stručne publike, kako iz Hrvatske, tako i iz zemalja okruženja.

 

U današnje vrijeme globalizacije neophodna je specijalizacija i izvrsnost za određenu djelatnost budući tehnologija izrade traži specijalizirane subjekte kako bi određeni projekt mogao ugledati svjetlo dana. 

 

Biam_i_Zavarivanje Specijalizirani sajmovi Biam i Zavarivanje i ove godine na Velesajmu

 

Uz predstavljanje tehnoloških noviteta i inovacija, izlagački status omogućuje stručne i komercijalne prezentacije, organiziranje poslovnih sastanaka i susreta, sudjelovanje u kongresnim aktivnostima sajma te niz prostornih, programskih i promotivnih pogodnosti u okruženju velikog broja poslovnih posjetitelja i medija.

 

Važno je naglasiti da prostorne i produkcijske mogućnosti Zagrebačkog velesajma d.o.o. omogućuju uspješno održavanje međunarodnih sajmova i kongresa u skladu sa svim propisanim mjerama i preporukama za javna okupljanja u vrijeme pandemije Covid-19. 

 

Biam i Zavarivanje održat će se u paviljonima 8, 8A, 9 i 11A. 

 

Više informacija na: https://www.zv.hr/