tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 KERAMIČKE PLOČICE INSPIRIRANE ZADARSKIM ULICAMA

11 godina s Vama!


KERAMIČKE PLOČICE INSPIRIRANE ZADARSKIM ULICAMA

Keramika Modus - ambijent
Foto: KERAMIKA MODUS
Keramičke pločice hrvatske tvornice Keramika Modus, od sada dolaze i u rustikalnoj varijanti inspiriranoj zadarskim ulicama.

Jedina hrvatska tvornica keramičkih pločica Keramika Modus iz Orahovice, osnovana je šezdesetih godina prošlog stoljeća, zahvaljujući bogatim nalazištima gline. Investicijama u nove tehnologije, moderne strojeve i ljudske resurse postaju vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica.

Uvrstili su se i među vodeće proizvođače kompletnog asortimana keramičkih pločica u ovom dijelu Europe, nudeći: prešane podne i zidne pločice za unutarnje oblaganje, dekore i bordure kao završne detalje u prostoru.

Njihovi proizvodi nose oznaku "Hrvatska kvaliteta", a od 2013. godine nositelji su oznake "Green mark – sign of excellence" koja je obilježje održive ili "zelene" usluge proizvoda ili tehnologije radi stvaranja dodane vrijednosti, promicanja, povećanja konkurentnosti i tržišnog plasmana istih.

Svojim kupcima osim kvalitete nude i moderan dizajn. U svojoj bogatoj ponudi imaju pločice različitih dimenzija i dizajna.

Novi model naziva COTTO (30x30 cm / ponda pločica /mat) inspiriran je ulicama Zadra. Rustikalni dizajn pločica odiše tradicijom, sigurnošću i toplinom koji pruža prostoru. Dovoljan je samo pogled i dodir za stvaranje jednog posebnog trenutka sadašnjosti koji stapa prošlost i budućnost. Ovaj model pločica uklopit će se u svaki dom.

Ostale informacije o Keramika Modus kao i njihov asortiman pogledajte ovdje.