tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Vaučer za prvu konferenciju digitalnih tehnologija u graditeljstvu

11 godina s Vama!

Vaučer za prvu konferenciju digitalnih tehnologija u graditeljstvu

Korištenje naprednih digitalnih tehnologija i usvajanje novih procesa na građevinskim projektima i u uredima glavne su teme konferencije DigiDeck22.

Zagreb će 10. studenog u Mozaik Event Centru ugostiti svjetske i domaće građevinske stručnjake, koji će kroz cjelodnevni program, predavanja i panel diskusije predstaviti korištenje naprednih tehnologija i usvajanje novih procesa na građevinskm projektima i u uredima.

 

Pored konferencijskog i predavačkog dijela, kroz neizostavne štandove i showcaseove predstavit će se distributeri softvera i hardvera namijenjenih građevinskoj industriji. Kroz jednodnevnu konferenciju posjetitelji će imati priliku na jednom mjestu upoznati se s vrhunskim tehnologijama za projektiranje, praćenje i izvođenje građevinskih projekata.

 

PO UZORU NA VELIKU BRITANIJU I NJEMAČKU

  • Kao što je Digital Construction Week u Velikoj Britaniji, BIM World u Njemačkoj, želja nam je da DigiDeck bude u Hrvatskoj i u jugositočnoj Europi općenito. Želimo našim profesionalcima i inženjerima pružiti priliku i uvid u najnovije tehnologije i postignuća iz svijeta graditeljstva, i samim time biti polazišna točka za razvoj svijesti o digitalizaciji graditeljstva i usvajanju novih procesa, izjavila je Monika Mlakić, predsjednica Centra za digitalnu izgradnju Hrvatska.

 

Pored domaćih disributera softvera, na konferenciji će se predstaviti internacionalni izlagači softvera i hardvera te će posjetiteljima pružiti prezentacije svojih hardverskih i softverskih rješenja kroz interaktivne prezentacije.

 

PREDAVAČI I IZLAGAČI

 

U predavačkom dijelu DigiDecka, posjetitelji će slušati predavanja renomiranih građevinskih internacionalnih i domaćih imena. Predstavnici građevinskih tvrtki, fakulteta i vladinih organizacija kroz predavanja i panel rasprave predstavit će izazove i benefite najnovijih procesa i tehnologija. Predavanja će obuhvatiti i opće izazove u graditeljstvu i postaviti temelje za prve korake razvoja digitalizacije.

 

U sklopu konferencijskog programa službeno će se predstaviti i rad novoosnovane neprofitne inicijative Centra za digitalnu izgradnju Hrvatska kroz osnovne aktivnosti centra, radne skupine kao i uključenih aktera. Posjetitelji će imati priliku iskazati interes za uključivanje u rad Centra te svojim doprinosom i znanjem postati dio digitalne promjene industrije.

 

ULAZNICE I UKLJUČENOST

 

Early-bird ulaznice puštene su u prodaju u sklopu Entrio sustava, a svi čitatelji gradimozadar.hr portala ostvaruju popust s kodom GZD10 .

 

Za više informacija pratite novosti na cdih.hr.