tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Sajmovi, konferencije i događanja pod medijskim pokroviteljstvom gradimozadar.hr

10 godina s Vama!

Sajmovi, konferencije i događanja pod medijskim pokroviteljstvom gradimozadar.hr

Ponosni smo medijski pokrovitelji sljedećih događanja

I ove jeseni gradimozadar.hr portal medijski je pokrovitelj vodećih sajmova, konferencija i panela u građevinskoj industriji.

 

Uz kratke opise i istaknute datume te linkove za više informacija jednostavnije  odlučite koji ćete sajam, konferenciju i događaj popratiti. Pojedinačno sve sajmove najavljujemo i na društvenim mrežama, stoga pratite naše profile na sljedećim linkovima:

 

Kronološkim redom potražite informacije o događanjima kako slijede:

 

21.-23.09. održava se Promoarh u Poreču. Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja prvi je specijalizirani događaj na području Istarske županije. Svoja će vrata nakon kraće pauze zbog globalne pandemije korona virusa ponovno otvoriti 21. rujna 2022. godine. Dvorana Žatika, kroz tri dana trajanja sajma bit će „točka spajanja i povezivanja“ domaćih i inozemnih tvrtki sa postojećim i potencijalnim klijentima i partnerima.

 

Promoarh Sajmovi, konferencije i događanja pod medijskim pokroviteljstvom gradimozadar.hr

 

21.9. - 24.9. datum je održavanja OTMC konferencije u CavtatuKonferencija Organization, Technology and Management in Construction predstavlja stručni skup u području organizacije, tehnologije i menadžmenta u graditeljstvu jugoistočne Europe i održava se u hotelu Croatia u Cavtatu. Konferencija je namijenjena svima koji želi biti u toku s digitalnom transformacijom u graditeljstvu te upravljanju projektima. Investitori, naručitelji, projektanti, izvođači, dobavljači opreme, upravitelji građevina, financijeri, predstavnici izvršnih tijela i javne uprave, studentima, akedemičarima.

 

logotype_OTMC-2022_m Sajmovi, konferencije i događanja pod medijskim pokroviteljstvom gradimozadar.hr

 

04.10.-05.10. DATUM JE ODRŽAVANJA KONFERENCIJE SFERA, a mjesto održavanja je Hotel Hills u Sarajevu. Konferencija se bavi osnovnim elementima građenog prostora – arhitektonskim otvorima. Ovi elementi prostorne konfiguracije, koje upotrebljavamo gotovo ne razmišljajući o njima, kao govor, određuju naše gledanje i kretanje kroz prostor, i utječu na njegov doživljaj, osjećaj sigurnosti i komfora.

 

Sfera Sajmovi, konferencije i događanja pod medijskim pokroviteljstvom gradimozadar.hr

 

05.10.- 08.10. - Arhibau. Veliki sajam graditeljstva s pratećom stručnom i znanstvenom konferencijom arhibau.hr, održat će se u Areni Zagreb! Na jednom mjestu posjetitelji će moći pronaći svoje buduće partnere za gradnju i opremanje stambenih i poslovnih prostora, od temelja do krova.

 

Arhibau Sajmovi, konferencije i događanja pod medijskim pokroviteljstvom gradimozadar.hr

 

13.10. - 16.10. AMBIENTA 49. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održat će se na Zagrebačkom velesajmu.

 

Ambienta Sajmovi, konferencije i događanja pod medijskim pokroviteljstvom gradimozadar.hr

 

4.11. - 5.11Dani OrisaFestivala Dani Orisa će se u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Međunarodni arhitektonski festival koji organizira Oris Kuća arhitekture iz Hrvatske održava se od 2001. godine. Svake godine okuplja više od 2000 posjetitelja – arhitekata i profesionalaca iz srodnih područja. Dosad je na Festivalu sudjelovalo više od 350 predavača, vrhunskih stručnjaka iz cijeloga svijeta.

 

Dani_Orisa Sajmovi, konferencije i događanja pod medijskim pokroviteljstvom gradimozadar.hr

 

10.11. DigiDeck22 Mozaik Event Centru ugostit će svjetske i domaće građevinske stručnjake, koji će kroz cjelodnevni program, predavanja i panel diskusije predstaviti korištenje naprednih tehnologija i usvajanje novih procesa na građevinskm projektima i u uredima.

 

Digi Sajmovi, konferencije i događanja pod medijskim pokroviteljstvom gradimozadar.hr