tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Upoznajmo Semmelrock proizvode šetnjom kroz izložbeni vrt u Ogulinu

11 godina s Vama!

Upoznajmo Semmelrock proizvode šetnjom kroz izložbeni vrt u Ogulinu

Foto: Semmelrock
Potražite inspiraciju za uređenje vašeg eksterijera

Opločenje je bitan element koji daje estetiku i funkcionalnost vašem vanjskom prostoru. Kako bismo vas još bolje upoznali sa Semmelrock asortimanom „dodataka” za uređenje vanjskih prostora posjetili smo njihov izložbeni vrt u Ogulinu.

 

Asortiman za kompletno opremanje vanjskih prostora

 

Semmelrockov izložbeni vrt pokazuje kako izloženi proizvodi podnose sve vremenske uvjete – vjetar, kišu, sunce, snijeg i sol, što ih čini izvrsnom opcijom za mediteranske i kontinentalne krajeve. Pored toga, u izložbenom vrtu se možete bolje pripremiti za vaše građevinske radove i iz prve ruke vidjeti, opipati i osjetiti teksturu i kvalitetu opločnika te tako lakše planirati i osmisliti konačni izgled vašeg vanjskog prostora. Osim opločnika, u Semmelrock ponudi mogu se pronaći proizvodi za kompletno opremanje eksterijera – rubnjaci, kanalice, stepenice, opeke za polaganje zidanih ograda te vrtne staze.

 

Semmerlock_asortiman_u_Ogulinu_11 Upoznajmo Semmelrock proizvode šetnjom kroz izložbeni vrt u Ogulinu

 

Semmerlock_asortiman_u_Ogulinu_14 Upoznajmo Semmelrock proizvode šetnjom kroz izložbeni vrt u Ogulinu

 

Semmerlock_asortiman_u_Ogulinu_17 Upoznajmo Semmelrock proizvode šetnjom kroz izložbeni vrt u Ogulinu

 

 

Podrška i stručno osoblje

 

 

Semmerlock_asortiman_u_Ogulinu_23 Upoznajmo Semmelrock proizvode šetnjom kroz izložbeni vrt u Ogulinu

 

Informacije, podršku i savjete možete potražiti kod stručnog educiranog osoblja, a ako se predbilježite za dolazak osigurat ćete si vlastito vrijeme te individualnu podršku od stručne osobe.

 

Prirodni materijali i lokalna proizvodnja

 

Betonski opločnici otporni su na opterećenja, sigurni, a imaju i iznimna svojstva. Različiti oblici, boje i završne obrade beton čine jednim od najsvestranijih materijala.

 

Semmerlock_asortiman_u_Ogulinu_25 Upoznajmo Semmelrock proizvode šetnjom kroz izložbeni vrt u Ogulinu

 

U proizvodnji opločnika koriste se prirodni materijali, cement, voda i željezno-oksidne boje, tvornica u Ogulinu ima kratke transportne rute u svrhu održivosti, a svi materijali se recikliraju. Nakon reciklaže, ostaci vode i proizvoda ponovo ulaze u proizvodni proces, čime se stvara ekološki prihvatljiv proizvod.

 

Šetnja ogulinskim vrtom u ugodnom ambijentu zaista je lijepo iskustvo i s lakoćom će rasplamsati inspiraciju za uređenje vaših vanjskih prostora.