tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Predstavljeni novi BOSCH VitaFresh hladnjaci

11 godina s Vama!

Predstavljeni novi BOSCH VitaFresh hladnjaci

BOSCH VitaFresh hladnjaci
Foto: Bosch
Nova generacija No Frost hladnjaka BOSCH s novim sustavima za svježinu VitaFresh, za zdraviji život
Nove hladnjake odlikuju sljedeće specifikacije:
  • Veći volumen, nove dimenzije: 60 i 70 centimetara širok, 80 centimetara dubok (XXL uređaj)
  • Sustavi svježine po mjeri za serije 4, 6 i 8
  • Optimalno skladištenje zadržava vrijedne sastojke
  • Glavne prednosti dizajna - od staklenih vrata do koncepta osvjetljenja
  • Jednostavni upravljački elementi i opcije koje pružaju komfor

Stižu dobre vijesti za sve koji se u budućnosti žele hraniti još zdravije i svježije - proizvođač kućanskih uređaja Bosch ove godine predstavlja potpuno novu generaciju uređaja za hlađenje i zamrzavanje iz serija 4, 6 i 8. Sustavi svježine skrojeni po mjeri ne zadržavaju samo izgled i okus spremljenih namirnica, već čuvaju čak i vitamine te ostale hranjive tvari. Osim toga, uređaji s tehnologijom NoFrost i pretincem za zamrzavanje smještenim u donjem dijelu uređaja odlikuju se opremom koja je nadasve jednostavna za uporabu te brojnim opcijama koje pružaju komfor kao i istaknutim dizajnom. Nova linija proizvoda ističe se i svojim volumenom - zahvaljujući inteligentnoj raspodjeli unutrašnjosti novi modeli imaju za 13 do 54 litre veći volumen od svojih prethodnika. A XXL uređaji dubine od 80 centimetara ostvaruju čak i do 50 posto više volumena od standardnih uređaja Bottom Freezer tvrtke Bosch - to odgovara volumenu od 171 litre odnosno volumenu 171 tetrapaka mlijeka.

Zdrava prehrana? I to s lakoćom!
Zdrava i uravnotežena prehrana veliki je trend. No mnogi je ljudi i dalje smatraju skupom. Stručnjaci u Boschu su si uzeli za cilj dodatno olakšati mogućnosti zdrave prehrane. Taj cilj je ostvaren s novom generacijom hladnjaka koji su osmišljeni za praktičnu uporabu i koji ispunjavaju sve važne izazove svakodnevnog života.  Za razliku od standardnih sustava za pohranu, moderni sustavi svježine VitaFresh znatno duže čuvaju svježinu i vitamine osjetljivih namirnica poput bobica, salata, povrća i voća. Sada kućanstva mogu bez poteškoća izdržati i s jednom velikom kupovinom tjedno, a da se pritom ne moraju odreći svježine i zdravih sastojaka.

MCIM01659117_G2807_KGN36NL30_Multibox Predstavljeni novi BOSCH VitaFresh hladnjaci

Pro kao „profesionalac”
Posebice pri uređajima serije 8 aktivni nadzor hlađenja i dosljedno upravljanje svježinom omogućuju profesionalnu podršku. Zahvaljujući sustavu VitaFresh pro moguće je temperaturu skladištenja za ribu, meso i mliječne proizvode kao i za voće i povrće precizno podesiti između minus jedan i plus tri stupnja Celzija. Temperatura blizu točke ledišta idealna je za namirnice koje se lako kvare, poput ribe i mesa. Poseban pretinac za takve namirnice također sprječava prenošenje mirisa na druge pretince. Istodobno se prema potrebi može podesiti vlažnost zraka za voće, povrće ili miješani sadržaj na tri različita stupnja. U serijama 4 i 6 za duže održavanje svih hranjivih tvari zaslužni su sustavi VitaFresh i VitaFresh plus. Zahvaljujući odvojenim i različito podesivim pretincima koji se mogu dijelom izvaditi i koji omogućuju upravljanje temperaturom i vlagom voće i povrće duže ostaje ukusno i hrskavo.

Harmoničan dizajn, intuitivno rukovanje
I jednostavnost uporabe drži korak s tehnologijom - svi novi rashladni uređaji omogućuju nadasve fleksibilne načine punjenja te sadrže intuitivne upravljačke elemente. Zahvaljujući tome svježa i uravnotežena prehrana postaje još lakša. Istaknute prednosti osim toga određuje i uspješan te kvalitetan dizajn uređaja Bosch. Izvana zadivljuju detalji poput ručki ugrađenih po cijeloj dužini, metalnih ručki te precizno obrađenih staklenih vrata. Novi koncept osvjetljenja bočnim svjetlećim diodama te reflektorima u serijama 6 i 8 omogućuje maksimalan pregled unutrašnjosti.

Publisher:
gradimozadar.hr