tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 OTVORENI 11. DANI OVLAŠTENIH INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA U OPATIJI

11 godina s Vama!

OTVORENI 11. DANI OVLAŠTENIH INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA U OPATIJI

11.dani ovlaštenih inženjera građevinarstva u Opatiji
Foto: gradimozadar.hr
gradimozadar.hr i ove je godine ponosan medijski pokrovitelj Dana ovlaštenih inženjera građevinarstva, koji se održavaju već 11. godinu za redom u opatijskom hotelu Ambasador.

Ovom prigodom okupilo se 800 stručnjaka različitih profila iz područja građevinarstva, a Dani inženjera otvoreni su dodjelom nagrade Kolos za postignuća i ostvarenja.

11._dani_ovlatenih_inenjera_graevinarstva_u_Opatiji_2 OTVORENI 11. DANI OVLAŠTENIH INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA U OPATIJI


Svi sudionici imat će priliku tri dana sudjelovati u raspravama i razmjeni mišljenja o temama od zajedničkog interesa, te naučiti nešto novo i družiti se izvan poslovnog okruženja.

Na ovaj način komora osigurava kvalitetno, stručno i odgovorno obavljanje poslova u graditeljstvu djelovanjem na stalnoj izobrazbi i usavršavanju znanja i stručne kompetitivnosti u cilju unapređenja struke, njezina digniteta, odgovornosti i učinkovitosti.


11._dani_ovlatenih_inenjera_graevinarstva_u_Opatiji_5 OTVORENI 11. DANI OVLAŠTENIH INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA U OPATIJI


Sponzori skupa, s čijim proizvodima i uslugama će se posjetitelji također moći upoznati su Aco građevinski elementi, Savjet za zelenu gradnju, Wienerberger, Mapei, Baldinistudio, Velux, Profine, Fibran, Domprojekt, Geoportal, Polo-commerce.

Publisher:
gradimozadar.hr