tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 VRHUNSKI DIZAJN NAMJEŠTAJA DONOSI UŽITAK U SVAKI DOM

11 godina s Vama!

VRHUNSKI DIZAJN NAMJEŠTAJA DONOSI UŽITAK U SVAKI DOM

P.D.Studio
Foto: P.D. Studio
U Puli je otvoren showroom P.D. Studio koji nudi bogati asortiman namještaja za dom i vanjske prostore najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Kako bismo se ugodno osjećali u našem domu ili poslovnom prostoru, važan je dizajn i funkcionalnost namještaja kojim ih opremamo. Isto vrijedi za balkon, terasu ili vrt koji nam omogućuju da uživamo u sunčanim zrakama, u pogledu na okolinu ili u mirisima prirode. A kad su oni dekorativno uređeni, s funkcionalnim namještajem, užitak je dvostruk.

DEDON_Mbrace VRHUNSKI DIZAJN NAMJEŠTAJA DONOSI UŽITAK U SVAKI DOM

Upravo s namjerom da se unese udobnost u hrvatske domove, u Puli je prošlog petka otvoren showroom P.D. Studio koji nudi bogati asortiman namještaja nekih od najboljih europskih brendova kao što su Dedon, Royal Botania, Gloster, Umbrosa, Tribu i Barlow Tyrie.

TRIBU_VisAVisSofa VRHUNSKI DIZAJN NAMJEŠTAJA DONOSI UŽITAK U SVAKI DOM

Ponudu čine vrtni namještaj, suncobrani, drvene terase, vrtne lampe i lonci, vrtne kuhinje, podne obloge, ložišta i roštilji te kupaonice. Ova ponuda namijenjena je za stvaranje udobnosti i topline domova i vanjskih prostora, ali i hotela i ugostiteljskih objekata.

RB_Surf VRHUNSKI DIZAJN NAMJEŠTAJA DONOSI UŽITAK U SVAKI DOM

Showroom P.D. Studio nalazi se na adresi Gervaisova 20, 52100 Pula, Veruda Porat. Više informacija doznajte na web stranici www.pdstudio.hr.

Publisher:
gradimozadar.hr