tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Raznovrstan izbor varijanti sustava GROHE Blue®

11 godina s Vama!

Raznovrstan izbor varijanti sustava GROHE Blue®

Foto: GROHE
Suradnja sa snažnim partnerom za filtarsku tehnologiju s novim GROHE Blue® sustavom istovremeno nudi filtriranu, gaziranu, rashlađenu ali i kipuću vodu
Gazirana, srednje gazirana ili obična – sustav GROHE Blue® nudi raznolik izbor svježe i rashlađene vode. Sve te vrste vode mogu se natočiti iz slavine GROHE Blue®, koja obuhvaća samo filtracijsku jedinicu, ili potpuni paket koji sadržava i hladnjak i karbonizator. Bilo da ste kod kuće ili u uredu, svježa voda iz vlastita izvora uklanja potrebu za prijevozom i nošenjem teških pakiranja od šest boca vode, zbog čega manje pati kućni proračun, a ujedno i okoliš. Kupci stoga mogu biti mirni znajući da su donijeli održivu, ugodnu i sigurnu odluku. U značajnoj mjeri to se odnosi i na upotrijebljenu filtarsku tehnologiju, jer GROHE surađuje sa snažnim partnerom: BWT – Best Water Technology. Filtri koje proizvodi predvodnik na europskom tržištu tehnologije vode pretvaraju standardnu vodu iz slavine u nevjerojatno osvježenje. GROHE i BWT – suradnja na najvišoj razini. 

GROHE_blue_slavina_4 Raznovrstan izbor varijanti sustava GROHE Blue®

Mogućnost izbora, usklađeni dizajni

Bez obzira na to odlučite li se za filigransku izradu i cilindrične oblike koje nudi nova Minta ili za odvažni i arhitektonski izričaj kojim se odlikuje K7, te neovisno o tome je li vam draži završni detalj od kroma ili nehrđajućeg čelika – GROHE Blue® sada je prilagođen svim ukusima. Start paket GROHE Blue® Pure obuhvaća izabranu miješalicu s jednom ručicom s filtracijskom funkcijom i nužnim filtrom vode. Oni koji također žele natočiti rashlađenu i gaziranu vodu iz iste slavine, mogu izabrati kombinaciju s dodatnim hladnjakom GROHE Blue® i cilindrom ugljikova dioksida koji dodaje sitne mjehuriće ugljikova dioksida filtriranoj i rashlađenoj vodi. Ručka na slavini omogućava odabir željene razine karbonizacije. Sve slavine GROHE Blue® upotrebljavaju sofisticirani sustav dvaju unutarnjih vodnih putova – jedan za nefiltriranu vruću ili hladnu vodu iz slavine, a drugi za netom filtriranu i rashlađenu stolnu vodu – a oba nevidljivo završavaju u elegantnom otvoru slavine.

GROHE_blue_slavina_3 Raznovrstan izbor varijanti sustava GROHE Blue®

GROHE Blue® Mono, praktično samostalno rješenje

Treći i posljednji dodatak ovom inovativnom asortimanu je GROHE Blue® Mono. Ovo samostalno rješenje može se ugraditi s već postojećom kuhinjskom slavinom ili u kombinaciji s GROHE Red®, sustavom koji dovodi kipuću vodu odmah iz slavine. Tako možete zadržati svoju omiljenu kuhinjsku slavinu sa svim njenim provjerenim prednostima na koje ste navikli i nadopuniti je izvorom ukusne vode za piće koja se može točiti u svakom trenutku. Samostalno rješenje prilagođeno je korisniku kao i ostale varijante GROHE Blue®. S rotacijom od 180 stupnjeva sa zaustavnim položajima na 90 i 45 stupnjeva, filigranska ručica naročito olakšava odabir među negaziranom, srednje gaziranom i gaziranom vodom.
Ukusna i osvježavajuća voda u svakom trenutku, danju ili noću – novi dizajni GROHE Blue® nude još više raznovrsnosti i izbora za današnje kuhinje. 

GROHE_blue_slavina_5 Raznovrstan izbor varijanti sustava GROHE Blue®
Publisher:
gradimozadar.hr