tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 NAGRAĐIVANI DIZAJNI TVRTKE GROHE

11 godina s Vama!

NAGRAĐIVANI DIZAJNI TVRTKE GROHE

Grohtherm_800
Foto: Grohe
Nagrada za dizajn Red Dot: dvostruki pogodak za GROHE
Ovogodišnja postava dobitnika nagrade za dizajn Red Dot uključuje dva GROHE proizvoda koji doprinose posebnom doživljaju tuširanja: vodootporan zvučnik Bluetooth Aquatunes i termostat Grohterm 800. 

Elegantno dizajniran bežični zvučnik Aquatunes omogućuje korisnicima uživanje u omiljenoj glazbi pod tušem. U isto vrijeme, bit pojednostavljenog i ergonomskog dizajna termostata Grohterm 800 osigurati je najviše razine udobnosti, praktičnosti i sigurnosti tijekom tuširanja. Oba su proizvoda oduševila žiri od kojih 40 sudaca iz razloga kao što su stupanj inovacije, formalna kvaliteta i ekološka kompatibilnost.

Nagrada za dizajn Red Dot, koju od 1954. godine organizira Design Zentrum Nordrhein-Westfalen, jedna je od najuglednijih svjetskih nagrada u tom području, što je podjednako i odraz visoke razine sudaca koji stoje iza svojih odluka. Prestižna nagrada Red Dot bit će dodijeljena samo proizvodima koji se ističu izvrsnim dizajnom.

Predani izvrsnosti u dizajnu kupaonica i kuhinja, GROHE nastavlja stvarati inspirativne proizvode koje cijene potrošači i stručnjaci u dizajnu.