tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 VRTNI NAMJEŠTAJ U INTERIJERU

11 godina s Vama!

VRTNI NAMJEŠTAJ U INTERIJERU

Vrtni namještaj
Foto: Cane Line
Usprkos povećanom stresu i obavezama, stil života postaje sve ležerniji. Gube se pravila, kombinira se nespojivo i nastaju nove koncepcije.
Jedna od takvih preobrazbi je i shvaćane uređenja vanjskog i unutarnjeg prostora. Gube se razlike, ono što je vanjsko postaje unutarnje i obrnuto.

SLIKA-1-Frame-trolley VRTNI NAMJEŠTAJ U INTERIJERU
Ovakva koncepcija uređenja je prikladna za sve prostore, a u toplim ljetnim mjesecima doprinosi psihološkom osjećaj boravka u vanjskom prostru. Ovo je osobito dobro za sve one prostore koji nemaju velike vrtove, balkone ili terase.

SLIKA-2-Blend-chair-white VRTNI NAMJEŠTAJ U INTERIJERU
Smjestite trosjed od ratana u dnevni boravak. Upotpunite ga istovjetnom foteljicom i klub stolićem. Odaberite tabure u trendovskom pletenom uzorku te etno tepih, a police povežite sa drvenastom bojom ratana.

SLIKA-3-Sense-sofa-naturale VRTNI NAMJEŠTAJ U INTERIJERU
Ukoliko više volite izražajne boje, odaberite bijelu garnituru od ratana, a boje uvedite kroz dekorativne jastučiće (obavezno etno uzorak i pletivo). Stražnji zid je idealan za postavu etno slika, fotografija ili crteža po samom zidu. Stvorili ste idealan prostor za uživanje.

SLIKA-4-Sense-sofa-white VRTNI NAMJEŠTAJ U INTERIJERU
Povežite dnevni boravak sa radnom zonom na način da uvedete radnu stolicu od ratana, koš za smeće i detalje poput polica.

SLIKA-5-Turn-table_Box- VRTNI NAMJEŠTAJ U INTERIJERU
Ukoliko želite uvesti samo manji „ljetni kutak“ u domu, uvedite foteljicu i klub stolić od ratana. Metalni lampion sa svijećama i samostojeća lampa će unijeti poseban noćni ugođaj.

SLIKA-6-Curve-lounge VRTNI NAMJEŠTAJ U INTERIJERU
Blagovaonsku garnituru iz vrta unesite u unutarnji prostor. Police povežite sa materijalima blagovaonske garniture. Poželjna je kombinacija više materijala i boja poput drveta, metala i keramike. Time ćete izbjeći uniformnost prostora i postići ugodan, ljetni ambient.

SLIKA-7-Blend-chair VRTNI NAMJEŠTAJ U INTERIJERU
Elemente vanjskog uređenja možete uvesti i u prostor kuhinje kroz dekorativne detalje, rasvjetna tijela i kutije sa spremište namirnica.

SLIKA-8-Box_Lighthouse VRTNI NAMJEŠTAJ U INTERIJERU
Ljetne detalje možete uvesti i u ulazni prostor. Zbog manje površine je preporučljivo koristiti svijetle elemente namještaja i otvorene police. Košara od ratana je idealan detalj za uvođenje ljetnog ugođaja.

SLIKA-9-Copenhagen VRTNI NAMJEŠTAJ U INTERIJERU
Igrom vanjskih i unutarnjih elemenata uređenja ćete stvoriti ugodan i neobičan ambijent, ali ćete se zasigurno odlično osjećati!

Dobrodošli na arhitektonski i dizajnerski portal www.archi-living.com! Očekuju vas dizajnerski trendovi i novosti "sa stilom" - iz cijelog svijeta.

Publisher:
gradimozadar.hr