tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Eatonova linija rasvjetnih tijela za evakuacijske izlaze CrystalWay prednjači dizajnom i sigurnošću

11 godina s Vama!

Eatonova linija rasvjetnih tijela za evakuacijske izlaze CrystalWay prednjači dizajnom i sigurnošću

Foto: Eaton
Eaton je stavio na tržište seriju atraktivnih rasvjetnih tijela za znakove u evakuacijskim izlazima koja u poslovnim zgradama omogućuju obilježavanje evakuacijskih puteva bez narušavanja unutarnje estetike.
Tvrtka za upravljanje energijom razvila je ovu izrazito suvremenu liniju CrystalWay kako bi postavila nove standarde za dizajn uz zadržavanje izvanredne učinkovitosti i potpune usklađenosti s najnovijim zakonskim zahtjevima i preporukama. Rasvjetna tijela iz linije CrystalWay u izvedbi s vlastitom baterijom ili s priključkom na središnji baterijski sustav dovoljno su fleksibilna za primjenu u čitavom nizu objekata različite veličine, od uredskih prostorija do pristanišnih zgrada u zračnim lukama.
Jean-Luc Scheer, Eatonov voditelj proizvodne linije za sustave rasvjete za slučaj opasnosti izjavio je: „Postavljanje planova evakuacija i instalacija potrebne opreme radi pripreme za hitne evakuacije jedna je od najvažnijih uloga koju može ispuniti vlasnik ili upravitelj objekta. Mi, u Eatonu želimo maksimalno pojednostavniti ovaj proces i zato smo osmislili našu novu liniju CrystalWay za jednostavnu ugradnju u objekte. Vodeći računa o estetskim, ergonomskim i tehničkim aspektima stvorili smo liniju koja će se svidjeti krajnjim korisnicima, arhitektima, upraviteljima objekata i monterima, bez obzira na veličinu objekta za koji su odgovorni.“

CLS5867_HSHL_18_MODIF2 Eatonova linija rasvjetnih tijela za evakuacijske izlaze CrystalWay prednjači dizajnom i sigurnošću
Proizvodi su prošli kroz proces ekološkog dizajniranja kako bi se zadovoljile norme za zaštitu okoliša, a autonomni modeli opremljeni su litij-ionskim baterijom koja ne sadrži kadmij. Uz svoje ekološke značajke, linija CrystalWay u skladu je i s lokalnim propisima, uključujući norme BS EN 60598-1 i BS EN 1838.
Prednosti za montere su minimalna veličina kućišta uređaja, pojednostavljene razvodne kutije i raznolike mogućnosti ugradnje. Proizvodi iz linije CrystalWay nude „rješenje u jednoj kutiji“ koje je potpuno fleksibilno, a isporučuje se u dvije izvedbe visine piktograma, od 100 i 150 mm, obje ravnomjerno i jasno osvijetljene LED rasvjetnim tijelima. Kako bi se omogućio širok raspon mogućnosti ugradnje, uređaji se isporučuju s obostranom i jednostranom signalizacijom, uz pribor koji omogućuje stropnu i zidnu ugradnju.
Radi optimalnog učinka i u osvijetljenim i u tamnim prostorima, autonomne izvedbe uključuju namjestivu razinu osvjetljenja od 50 do 500 cd/m2.
Za vlasnike i upravitelje objekata prednost je u smanjenim troškovima pogona i održavanja. Linija CrystalWay objedinjuje LED tehnologiju, dugovječne komponente i kompatibilnost s tehnologijama za automatsko testiranje, kao što su Eatonovi sustavi CGLine+ i CG-S. Uz procijenjeni vijek trajanja od 100.000 sati, servisni intervali su značajno smanjeni.
Publisher:
gradimozadar.hr