tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 U POVIJESNOJ ZGRADI MARASKE DANAS JE PREZENTIRAN BUDUĆI IZGLED HYATT REGENCY KOMPLEKSA

11 godina s Vama!

U POVIJESNOJ ZGRADI MARASKE DANAS JE PREZENTIRAN BUDUĆI IZGLED HYATT REGENCY KOMPLEKSA

Hotel Hayatt Regency Maraska Zadar
Foto: gradimozadar.hr
Projekt hotela izradio je poznati arhitekt Boris Prodecca, dok je za rezidencijalni i komercijalni dio zadužen Viktor Udženija. Uređenje interijera povjereno je britanskoj tvrtki DeSallesFlint, specijaliziranoj za dizajn hotela i rezidencija.
Burak Baykan predstavio je projekt Maraska park rezidencijalni i komercijalni dio hotela. Hotel će imati 130 soba i nudit će sadržaj kakav Hayatt hoteli imaju u svojoj ponudi. Rezidencijalni dio sadrži 115 luksuznih jedinica za prodaju. Komercijalni dio pružit će novi koncept opuštanja i zabave građanima i posjetiteljima Zadra. Očekuje kako će svi radovi završiti do kraja 2018. godine. Naglasio je kako će kao i do sada dati prednost hrvatskim tvrtkama ukoliko nude kvalitetu koju oni predstavljaju.

maraska_rgb0003_Small U POVIJESNOJ ZGRADI MARASKE DANAS JE PREZENTIRAN BUDUĆI IZGLED HYATT REGENCY KOMPLEKSA
Predstavnik Hayatt-a gospodin Morand smatra kako je ovaj hotel od velikog značaja. Ovo je prvi ovakav hotel u Hrvatskoj, a nadaju se kako nije i zadnji. Ovo je savršen primjer jer nudi spoj modernog dizajna i tradicionalnog na savršenoj lokaciji u Zadru. Nadam se da će ovo biti početak stvaranja jedne nove generacije hotelijera.

maraska_rgb0006 U POVIJESNOJ ZGRADI MARASKE DANAS JE PREZENTIRAN BUDUĆI IZGLED HYATT REGENCY KOMPLEKSA
Hüsnü Akhan predsjednik uprave Dogus grupe kazao je kako duboko vjeruje da je budućnost Hrvatske prosperitetna zato nastavljaju s ulaganjima u projekte koje smatraju prihvatljivima.

maraska_rgb0004 U POVIJESNOJ ZGRADI MARASKE DANAS JE PREZENTIRAN BUDUĆI IZGLED HYATT REGENCY KOMPLEKSA
Ministar turizma Anton Kliman istaknuo je kako je zadatak ministarstva podići razinu turističke ponude i broj turista veće potrošačke moći. Upravo ovakvi projekti vode nas u istom smjeru prema izvrsnosti. Dovoljno smo mali da ne smijemo biti prosječni.

maraska_rgb0011 U POVIJESNOJ ZGRADI MARASKE DANAS JE PREZENTIRAN BUDUĆI IZGLED HYATT REGENCY KOMPLEKSA
Publisher:
gradimozadar.hr