tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Novosti sa gradilišta Belafuža

10 godina s Vama!

Novosti sa gradilišta Belafuža

Svi stanovi rasprodani i započela izgradnja nove zgrade

Posjetili smo gradilište na Belafuži, gdje Stipčević d.o.o. gradi stambene zgrade za stanovanje.

 

Prostrane i osvijetljene prostorije novih stanova, postignute pomno planiranim tlocrtima i odabirom van standardne veličine otvora, već u trenutku izgradnje vidljivo čine prostor ugodnim za boravak i stanovanje.

 

Izgradnja_stanova_u_Zadru_4 Novosti sa gradilišta Belafuža

 

Izgradnja_stanova_u_Zadru_1 Novosti sa gradilišta Belafuža 

Popet ćete se otvorenim prozračnim stepeništem na više katove ili liftom direktno iz podrumske etaže, gdje ste parkirali vaše vozilo. Ušavši u bilo koji od stanova, prvo ćete primijetiti mir i tišinu, jer je zgrada smještena na takvoj mikrolokaciji da je prirodno zaštićena od buke s glavne prometnice. Također se sa zapadne strane nalazi kraj građevinske zone, što znači da ćete biti okruženi s mnogo zelenila.

 

Izgradnja_stanova_u_Zadru_17 Novosti sa gradilišta Belafuža

 

Prva od ukupno dvije zgrade već je u završnoj fazi. Ubrzo kreću završno-obrtnički radovi te realizacija priključka na struju, vodu, kanalizaciju i plin. Priprema za izgradnju druge zgrade je u fazi iskopa terena, dok će konstruktivni dio biti završen paralelno sa kompletnim završetkom prve zgrade. Investitor je mislio i na usklađivanje građevinskih radova, kako bi budućim stanarima omogućio ugodno stanovanje od trenutka useljenja.

 

Naime buka s gradilišta će se stišati u periodu useljenja stanara te će tada krenuti završno-obrtnički radovi i prodaja stanova u novoj zgradi.

 

Izgradnja_stanova_u_Zadru_18 Novosti sa gradilišta Belafuža

 

-Cijena kvadrata je trenutno diskutabilna, pogotovo ako je izgradnja tek u početnoj fazi. Cijene materijala su porasle, a posebno su nepredvidive cijene građevinskih radova.- objasnio je Stipčević situaciju na tržištu. 

 

Izgradnja_stanova_u_Zadru_16 Novosti sa gradilišta Belafuža

 

Iako su prostorni planovi dozvoljavali izgradnju tri stambene zgrade na terenu, investitor se odlučio investirati u izgradnju kakvom će dugoročno graditi imidž kvalitetnog i ugodnog stanovanja. Već je više od 30 godina prisutan na tržištu s graditeljskim poslovima, a posljednjih 15 godina gradio je kuće za prodaju. U planu mu je nastaviti izgradnju stanova te je u potražnji za kvalitetnim građevinskim zemljištem u blizini postojeće lokacije.

 

Geberit Novosti sa gradilišta Belafuža

 

Na prostranom zemljištu, veličine 2000 m2 Valentino Stipčević je od prvog trenutka vizualizirao zgrade u čijim stanovima se nećete osjećati zarobljeno, već se iz svake prostorije, na dovoljnoj udaljenosti, nalaze drugi stambeni objekti. Vanjski prostor posjeduje veliku parkirališnu površinu, vrt s maslinama i dječje igralište.

 

Izgradnja_stanova_u_Zadru_11 Novosti sa gradilišta Belafuža

 

Kupci prve zgrade već su u najranijoj fazi prepoznali kvalitetu i ovdje će osnovati svoj novi dom, apartman ili stan za povremeni dolazak u grad.

 

Za sva pitanja i razgledanje nekretnine obratite se s povjerenjem na sljedeće kontakte:

stipcevic(at)stipcevic.hr


M:+385 98 465 366
M: +385 99 836 8810

Stipčević d.o.o. vam uvijek stoji na raspolaganju!